Adorable Antwerp Accommodation

Hartelijk welkom bij AAAWA B&B op 't Zuid in Antwerpen centrum. Rustig slapen in ruime gastenkamers bij de kunstenaar thuis.
 
 
 

Bed And Breakfast Antwerpen

AAAWA B&B is een goed adresje om Antwerpen te bezoeken
of als je voor werk of zaken in Antwerpen moet zijn.

De B&B is een oase van rust en kunstzinnigheid in de trendy museumbuurt 't Zuid in de binnenstad, goed bereikbaar met zowel auto als trein / tram en op wandelafstand van de Schelde, de kathedraal en het historische hart. Het FOMU (fotografie museum) en het Muhka (museum hedendaagse kunst) zijn onze buren en er zijn vele galerijen, modehuizen, restaurants, terrasjes, bistro's en cafés in onze buurt.

De bed and breakfast heeft twee gastverblijven: de pentroom en de suite. Beide gastenkamers in dit herenhuis zijn ruim en licht, stijlvol en comfortabel ingericht. Alle gasten hebben toegang tot de daktuin met panoramisch zicht.

We houden van onze bruisende stad en verwelkomen je met een stadsplannetje en onze beste tips. Er zijn ook fietsen ter beschikking.

Parkeren kan gratis op het plein tussen de Vlaamse en Waalse Kaai, achter de hoek van bed and breakfast AAAWA. In de buurt is het betalend parkeren met een maximum dagtarief van 10,60 €. Op zondag is parkeren gratis.

Reserveren

Een kamer reserveren bij B&B AAAWA kan via de website of telefonisch op het nummer +32 (0)3 216 30 36.